HTML

B : My Man

Egy feltörekvő, életvidám fiatal kalandjai és viszontagságai az élet rögös útján. Sport, kaland, utazás, képek, eszmefuttatások. Az érdeklődőknek kellemes időtöltést kívánok!

Friss topikok

Linkblog

Hun van az alja?

2008.10.08. 11:28 B : My Man

A mostani viharos napoknak szerintem még messze a vége. Most nem akarok belemenni egyelőre chartokba, bővebb elemzésekbe, csak egy kávézóból van időm követni az eseményeket. Tehát a kérdésem az lenne a T. olvasókhoz, hogy mit gondoltok a magyar részvények jelenlegi állapotáról? Mennyire lehettek túlértékelve, mennyire érintik a kis magyar piac összefonódásai hosszabb távon az árfolyamokat?

 

Szerintem és ez mindenki véleményével megegyezik, a lejtmenet folytatódik, de ez már nem egy fekete pálya valahol az Alpokban, ez már base-jumping. Kőkemény, valós, fizikai fájdalmat, bizsergést és csodálatot ötvöző pillanatok sorozata.

 

És a legszebb az egészben, hogy most (mi) írjuk a történelmet.

Hosszabban is visszatérek a témára, de egyelőre ennyi.

 

Jó kereskedést mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmyman.blog.hu/api/trackback/id/tr38702613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása